Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder

Cult Studio Modalænestol CD2, Varm grå

3819
Produktkode MODA/ARM/GRY/CD2/BLK
  • Nu Fra 461,00 DKK

Må vi introducere dig for Cult Studio Modastole!

Disse iøjnefaldende og innovative stole er designet, så de virkelig stjæler opmærksomheden i dit rum. Modastolene er designet til det moderne liv og er ideelle til minimalistiske hjem, travle kontorer eller kommercielle hotspots.

Moda CD2-stolens smarte form er designet hos os i vores Cult Furniture-hovedkvarter. Vi har fået inspirationen fra 1950 ikoniske design samt nutidige elementer fra skandinaviske møbler. Cult Studio Moda CD2-stolen har stærke træben med vores patenterede beslag, der kan fås i fire metalfinishes.

Cult Studio Modasortiment består af 6 unikke design: To forskellige polypropylen-yderskaller, der kan matches med tre specialbaser. Vores nydesignede base præsenterer på flot vis vores innovative og patenterede beslag, der sættes direkte sammen med sædet. Stolens sæde/yderskal er lavet af polypropylen. Det er et stærkt materiale, der nemt klarer dagligdagsbrug, er svært at beskadige og giver dig en behagelig siddeplads på grund af det ergonomiske design.

Lav din egen stol ved at vælge din favoritform og -farve samt stolebenstype.

Det er nemt at kombinere Cult Designs Modastole med vores nutidige borde og iøjnefaldende pendellamper. Så kan du skabe dit eget stilfulde spiserum, du virkelig vil elske. Du kan også kigge her for at se hele vores Modaudvalg og fuldende dit spiseområde på bedste vis.

Top