Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder

Returpolitik

Returpolitik

Har du skiftet mening? Vi er her for at hjælpe?

Selvom vi håber, at du vil blive tilfreds med dine varer fra Cult Furniture, ved vi, at man nogen gange er nødt til at returnere dem. Hvis du har brug for dette, har denne politik alle de oplysninger, som du behøver at vide. Denne politik gælder for alt, hvad du køber fra Cult Furniture.

Har du ændret din mening?

Der er ikke noget problem. Vi tilbyder med glæde en fuld refundering på de fleste produkter, så længe det er inden for returneringsperioden. Du skal returnere varen til os senest 14 dage efter modtagelsen. For at blive refunderet skal du returnere varen til os inden for denne periode. For detaljer om hvordan du gør dette, kan du kontakte os på  info@cultfurniture.com.

Er din vare defekt eller beskadiget?

Vi gør vores bedste for at sikre at alt ankommer perfekt, men hvis det ikke sker, så er vores kundeservice-team her for at hjælpe. Vi vil kræve fotografisk dokumentation for defekte eller beskadigede varer, før vi kan arrangere en udskiftning. Du kan kontakte os på info@cultfurniture.com hvis der er et problem med din bestilling.

Returnere en vare

Vi kræver, at den originale emballage og tilbehør indgår i returneringen. Fragtselskabet vil heller ikke tage imod varer, der ikke er indpakket.

Hvis du returnerer en vare, fordi du ikke ønskede den alligevel, kan vi pålægge et gebyr, hvis det er blevet beskadiget, eller brugt mere end rimeligt forventet.

Returomkostninger

Bemærk venligst at vi ikke tilbyder gratis returnering for uønskede varer. For engelske varer vil der være en afgift på 9,95€ pr. boks eller udskiftning. Du kan enten sende varen tilbage selv, eller vi kan arrangere, at pakken bliver hentet gennem vores dedikerede fragttjeneste. Kontakt os og vi vil rådgive dig om forsendelsesomkostninger.

Modtage din tilbagebetaling

Vi refunderer dine penge på samme måde, som du har betalt for dit produkt.

  • By credit or debit card - Your money will go back onto the same card.
    Der kan gå op til 5 arbejdsdage for at tilbagebetalingen kan ses på din konto.
  • Ved bankoverførsel – alle bankoverførsler vil blive sendt til den samme bankkonto.

Dine lovbestemte rettigheder

Bare rolig, intet i denne politik berører dine lovbestemte rettigheder.

Top