Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder

Vores historie

Hos Cult Furniture mener vi, at smukt design skal være tilgængeligt for alle, der ønsker det. Uanset om det er moderne kreationer eller tidløse klassikere, har vores interne team det perfekte stykke til at fuldføre din indretning og vision. Alt er, ikke blot luksuriøst og innovativt, det er også prisvenligt ... det lover vi!

Design Mål

Vi har til opgave at pryde dit rum med moderne og sjove møbler! Vi kombinerer vores store kærlighed til farve og ikoniske designs fra midten af århundredet, og vi har sat for at skabe et frisk og dynamisk design, der er tilgængeligt for alle.

Fra den mindste bordlampe til en sofa, som du vil sidde i i flere år, lover vi, at vores produkter ikke kun er flot designede, men også har det ene øje på fremtiden. Når du køber hos os, køber du et stykke, der vil vare længere end den nuværende trend.

Vores Cult

Vores team består af 50+ fantastiske individer, der arbejder bag kulisserne for at holde Cult Furniture kørende. Fra in-house designere og handels-managers til venlig kundeservice og personale: alle er en del af processen og passionerede i at skabe forandring.

 

Få nyt imorgen

Med vores UK lager på imponerende 140.000 kvardratmeter, er vores produkter klar til forsendelse indenfor 24 timer til Danmark, så du skal ikke vente længe før din ordre ankommer.

Udforsk Vores Cult

 

Kunde Galleri

SE NU

 

Inspiration

SE NU

 

Kontakt os

SE NU

Top