Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder
UDSALG

Cult Studio Modalænestol CD1, Sennep

4808
Produktkode MODA/ARM/OLV/CD1/BLK
  • Nu Fra 311,00 DKK
Kombineret levering af op til 2 af dette produkt
Levering fra 169 DKK
Udsolgt | På lager
Options Dropdown Title
Loading
  • Cult Studio Modalænestol CD1, Sennep
  • Mål: Højde 79cm, Bredde 58cm, Dybde 46cm, Sædehøjde 42,9cm.
  • Materiale: Polypropylen-yderskal med metalben
  • Tilgængelig i mange farver, stolebenstyper og beslagsfinishes
  • Delvis saml selv er påkrævet
  • Bemærk venligst: Vores Moda kollektion er beskyttet ved registreret design i Storbritannien, EU, USA, Australien og andre relevante områder

Vores Modastole er designet til livet og er tilgængelige i det største farveudvalg, vi nogensinde har haft. 

Stolen passer til hjemmet og mange forskellige indretningsstile. Den vil tilføre et stænk af farve eller en hel regnbue til dit rum, kontorets venteværelse eller i butikken. Cult Studio Modasortiment består af 6 unikke design: To forskellige polypropylen-yderskaller, der kan matches med tre forskellige baser. Miks dem og køb i flere forskellige farver eller skil dig ud med et frækt farvevalg.

Moda CD1-stolen har en smart form, der er inspireret af ikoniske midten århundrede design samt friske og moderne møbler fra Skandinavien. Den specielle base præsenterer på flot vis vores innovative patenterede beslag, der nemt kan sættes sammen med sædet. Sædet/yderskallen er lavet af polypropylen; et stærkt materiale, der nemt modstår hverdagsbrug, er svært at beskadige og giver en komfortabel siddeplads takket være det ergonomiske design.

Skab din egen favoritstol ved at vælge din yndlingsform, -farve og -materiale. Moda CD1-stolen består af en Eiffel-inspireret metaltrådsbase, der er tilgængelig i fire forskellige metalfinishes.

Hvis du ønsker en helt anden base, så tjek vores komplette Cult Studio Modastolesortiment her; vi har også ben i træ med eller uden metaldetaljer.

Du kan nemt sætte Cult Studio Modastolene sammen med vores moderne borde og iøjnefaldende pendellamper og derved skabe et stilfuldt spiserum, som du vil elske.    

Vær den første til at bedømme Cult Studio Modalænestol CD1, Sennep. Skriv en anmeldelse ›
Top