Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder

Cult Studio Modaspisestol CD3, Sort

3516
Produktkode MODA/DIN/BLK/CD3/BLK
Price Intro Title
  • Fra 1000,00 DKK
Kombineret levering af op til 2 af dette produkt
Levering fra 169 DKK
| På lager
Options Dropdown Title
Loading
  • Cult Studio Modaspisestol CD3
  • Mål: Højde 84,5 cm., Bredde 47 cm., Dybde 46 cm., Sædehøjde 43,2 cm.
  • Materiale: Polypropylen-yderskal med solide træben og metaldetaljer
  • Tilgængelig i flere yderskalsfarver, stolebenstyper og beslagsfinishes
  • Delvis saml selv er påkrævet 
  • Bemærk venligst: Vores Moda kollektion er beskyttet ved registreret design i Storbritannien, EU, USA, Australien og andre relevante områder

 

Her har du Cult Studio Modastole! De er smarte, innovative og designet til at skille sig ud i ethvert rum. Modasortimentet er designet hos Cult Furniture og vil se perfekte ud i smarte hjem, på travle kontorer eller i byrummets hotspots.

Cult Studio Moda CD3-stolens base består af ben i træ med en Eiffel-metaldetalje og er tilgængelig i fire metalfinishes: sort, guld, krom og kobber.

Modasortimentet består af 6 unikke design: To forskellige polypropylen-yderskaller, som du kan matche med en specialbase. Den specielle base fremviser på flotteste vis vores innovative patenterede beslag, der er nemt at sætte sammen med sædet. Sædet/yderskallen er fremstillet i polypropylen. Det er et stærkt materiale, der nemt modstår dagligdagsbrug, er svært at beskadige og sikrer dig en god siddeplads på grund af den ergonomiske udformning.

Lav din egen yndlingsstol ved at vælge din favoritform, -farve og -benbase.

Cult Studio Modastole er nemme at sætte sammen med vores moderne borde og iøjnefaldende pendellamper. Så kan du uden problemer skabe et flot og stilfuldt spiserum, som du vil elske.

Du kan se Modalænestolene her. Du kan også kigge nærmere på vores andre Cult Studio Modastole, hvis du ønsker at se de forskellige stoleben, du kan vælge.

Vær den første til at bedømme Cult Studio Modaspisestol CD3, Sort. Skriv en anmeldelse ›
Top