Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder

Børnestole

Every little one needs a place to sit, and you’ll find style and practicality in equal measure with Cult Furniture’s range of kids’ chairs.  We’ve chosen some of the coolest colours and silhouettes to make our children’s seating as stylish as our grown-ups’, with plenty of options in eye-catching pale wood, hardwearing and easy-to-clean plastic and upholstery that’s perfect for sinking back into.

Ændre udvalg
Filtre
Se 0 produkter ›

Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher dine krav

Det er muligt, at du har fulgt et forældet link.

Hvis du har problemer med at finde produktet prøv vores sitemap eller kontakt os

Alle de små har brug for et sted at sidde, og du finder stil og det praktiske i lige høj grad med Cult Furnitures udvalg af børnestole.

Vi har valgt nogle af de fedeste farver og former for at gøre vores børnestole lige så stilfulde som vores voksne med masser af muligheder med iøjnefaldende bleget træ, slidstærkt og let at rengøre plast og polstring, der er perfekt til at synke ned i.

Tjek vores Bella stabel stole, perfekt til dem, der mangler lidt ekstra plads. Eller vores forenklet version af vores Cult Living Moda stole, der bringer en stor farve og et tidsløst design af midt-århundredet.

At lave stole børn kan sidde, drømme, lege og arbejde i i timevis, er ikke en børneleg, så vi har lagt stor vægt på hver af vores designs for at holde dem smukke, smarte (og ikke mindst komfortabelt!).

Top