Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder

Cult Studio Moda Barstol med Ryglæn CD1 - Grå 74cm

5437
Produktkode MODA/DIN/CG/CD1STOOL/BLK
  • 1760,00 DKK
Kombineret levering af op til 2 af dette produkt
Levering fra 169 DKK
| På lager
Options Dropdown Title
Loading
  • Cult studio Moda Barstol med Ryglæn CD1 - Grå
  • Mål: Højde 116cm, Bredde 50cm, Dybde 54cm, Sædehøjde 74cm
  • Materiale: Polypropylen-yderskal med metalben
  • Tilgængelig i flere farver, stolebenstyper og beslagsfinishes
  • Delvis saml selv er påkrævet
  • Bemærk venligst: Vores Moda kollektion er beskyttet ved registreret design i Storbritannien, EU, USA, Australien og andre relevante områder

Vores nye CD1 Moda-barstol med ryglæn i grå er designet til livet. Den er tilgængelig i det største farveudvalg, vi nogensinde har haft.  

Så får du med garanti masser af farve til hjemmet, restauranten, baren eller kontoret. Cult studio Modasortiment består af 12 unikke design: To forskellige polypropylen-yderskaller, som kan matches med mange flotte baser. Miks dem og køb et par stykker i forskellige farver eller skil dig ud med et frækt farvevalg.

Moda CD1-barstolene har en smart form, der er inspireret af ikoniske midten århundrede design samt friske og nutidige skandinaviske møbler. Den specielle base fremviser vores innovative patenterede beslag, der nemt kan forbindes til sædet. Sædet/yderskallen er lavet af polypropylen; et stærkt materiale, der nemt modstår hverdagsbrug, er svært at beskadige og giver en komfortabel siddeplads takket være det ergonomiske design. 

Skab din egen favoritstol ved at vælge din yndlingsform, -farve og -materialer. Moda CD1-barstolen består af en Eiffel-inspireret metaltrådsbase, der er tilgængelig i flere smukke metalfinishes. 

Hvis du gerne vil have en helt anden base, så tag et kig på vores Cult Studio Moda-kollektion her og skab et stilfuldt rum, du vil elske. Vi har også ben i træ med eller uden metaldetaljer.

Vær den første til at bedømme Cult Studio Moda Barstol med Ryglæn CD1 - Grå 74cm. Skriv en anmeldelse ›
Top