Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder
SUMMER SALE

Cult Studio Moda Barstol med Armlæn CD3, Råhvid 74cm

5554
Produktkode MODA/ARM/OW/CD3STOOL/BLK
Price Intro Title
  • Nu Fra 550,00 DKK
Kombineret levering af op til 2 af dette produkt
Levering fra 169 DKK
| På lager
Options Dropdown Title
Loading
  • Cult Studio Moda Barstol med Armlæn CD3 - Råhvid
  • Mål: Højde 109 cm, Bredde 58 cm, Dybde 54 cm, Sædehøjde 74cm
  • Materiale: Polypropylen-yderskal med solide egetræsben og metaldetaljer
  • Tilgængelig i flere yderskalsfarver, stolebenstyper og beslagsfinishes
  • Delvis saml selv er påkrævet
  • Bemærk venligst: Vores Moda kollektion er beskyttet ved registreret design i Storbritannien, EU, USA, Australien og andre relevante områder

Her er vores Cult Studio CD3 Moda-barstol med armlæn i råhvid!

Det er smarte og innovative stole, der er designet til at skille sig ud i ethvert rum. Modasortimentet er designet af Cult Furniture og er ideelle til smarte hjem, travle kontorer eller byens hotspots.

Cult Studio Moda CD3-barstolens base består af flotte træben med metaldetaljer og er tilgængelig i flere flotte metalfinishes: Sort, guld, krom og kobber. Skab din egen CD3-barstol ved at vælge din favoritform, -farve og -benbase.

Modasortimentet består af 12 unikke design: To forskellige polypropylen-yderskaller, som du kan matche med seks baser. Den specielle base præsenterer på flotteste vis det innovative patenterede beslag, som nemt kan sættes sammen med sædet. Sædet/yderskallen i lænestolsdesign er fremstillet af polypropylen, der er et stærkt og holdbart materiale. Det gør det ideelt til hverdagsbrug, er svært at beskadige og sikrer dig en komfortabel siddeplads på grund af det ergonomiske design.

Skal du indrette et helt rum? Vores Modastole passer utrolig godt til farvematchet boligtilbehør. Se vores udvalg her og gør dit hjem eller kontor til noget helt specielt.

Klik her for at se hele vores smukke Cult Studio Moda-kollektion og se de forskellige, flotte ben og farver, du kan vælge mellem!

Vær den første til at bedømme Cult Studio Moda Barstol med Armlæn CD3, Råhvid 74cm. Skriv en anmeldelse ›
Top