Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder

Cult Studio Moda Barstol med Armlæn CD2 - Lysegrå 74cm

5556
Produktkode MODA/ARM/LTGRY/CD2STOOL/BLK
  • 1510,00 DKK
Udsolgt | På lager
Options Dropdown Title
Loading
Kombineret levering af op til 2 af dette produkt
Levering fra 169 DKK
  • Cult Design Moda Barstol med Armlæn CD2 - Lysegrå
  • Mål: Højde 109 cm, Bredde 58 cm, Dybde 54 cm, Sædehøjde 74cm
  • Materiale: Polypropylen-yderskal med solide egetræsben og metalbeslag
  • Tilgængelig i flere yderskalsfarver, stolebenstyper og beslagsfinishes
  • Delvis saml selv er påkrævet
  • Bemærk venligst: Vores Moda kollektion er beskyttet ved registreret design i Storbritannien, EU, USA, Australien og andre relevante områder

Vi vil gerne præsentere denne Cult Design CD2 Moda barstol med armlæn i lysegrå!

Denne iøjnefaldende og innovative barstol er designet, så den virkelig kan stjæle opmærksomheden i dit rum. Modastolene er designet til det moderne liv. De er perfekte til hjem, kontorer og kommercielle hotspots i minimalistisk stil.

Moda CD2-stolens flotte form er skabt af Cult Furniture. Inspirationen stammer fra 1950 ikoniske design og nutidige elementer fra skandinaviske møbler. Cult Design Moda CD2-stolen har stærke ben i træ samt det patenterede beslag, der er tilgængeligt i fire flotte metalfinishes.

Cult Designs Modasortiment består af 12 unikke design: To forskellige polypropylen-yderskaller, der kan matches med seks specielle baser. Vores nydesignede base præsenterer på flot vis vores innovative og patenterede beslag, der sættes direkte sammen med sædet. Sædet/yderskallen i lænestolsdesign er fremstillet af polypropylen. Det er et stærkt og holdbart materiale, som let kan klare dagligdagens brug, er svært at beskadige og sikrer en komfortabel siddeplads takket være det ergonomiske design.

Se Cult Designs Moda-kollektion og skab din egen stol ved at vælge din favoritform og -farve og vælg derefter dine egne stoleben.

Du kan nemt kombinere vores Cult Design Modastole med vores moderne borde og smukke pendellamper. På den måde kan du selv skabe et stilfuldt spiserum, der vil blive elsket.

Vær den første til at bedømme Cult Studio Moda Barstol med Armlæn CD2 - Lysegrå 74cm. Skriv en anmeldelse ›
Top