Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder

Cult Studio Moda Barstol med Armlæn CD1 - Grå 74cm

5590
Produktkode MODA/ARM/CG/CD1STOOL/
  • 1890,00 DKK
Kombineret levering af op til 2 af dette produkt
Levering fra 169 DKK
| På lager
Options Dropdown Title
Loading
  • Cult Design Moda Barstol med Armlæn CD1 - Grå
  • Mål: Højde 109 cm, Bredde 50 cm, Dybde 54 cm, Sædehøjde 74cm
  • Materiale: Polypropylen-yderskal med metalben
  • Tilgængelig i flere farver, stolebenstyper og beslagsfinishes
  • Delvis saml selv er påkrævet
  • Bemærk venligst: Vores Moda kollektion er beskyttet ved registreret design i Storbritannien, EU, USA, Australien og andre relevante områder

Vores nye CD1 Moda-barstol med armlæn i grå er designet til livet. Det er en barstol, der passer rigtig godt til alle typer af indretning.

Stolen er tilgængelig i det største farveudvalg, vi nogensinde har haft, så den vil med sikkerhed tilføre farve, eller en hel regnbue, til dit hjem, kontor eller kommercielle rum!

Moda CD1-barstolen har en smart form, der er inspireret af ikoniske midten århundrede design samt friske og moderne møbler fra Skandinavien. Den specielle base præsenterer på smuk vis det innovative, patenterede beslag, der nemt kan forbindes til sædet. Sædet/yderskallen i lænestolsdesign er lavet af polypropylen. Det er et stærkt materiale, der nemt kan klare hverdagsbrug, er svært at beskadige og giver dig en komfortabel siddeplads takket være det ergonomiske design.

Cult Designs Modasortiment består af 12 unikke design: To forskellige polypropylen-yderskaller, der kan matches med seks forskellige stel. Miks dem og køb i flere forskellige farver eller skil dig ud med et frækt farvevalg.

Skab din egen favoritstol ved at vælge din yndlingsform, -farve og -materiale. Moda CD1-barstolen har et Eiffel-inspireret metaltrådsstel, der er tilgængeligt i fire forskellige metalfinishes. Guld, Kobber, Sort og Krom.

Hvis du gerne vil have en anderledes stil, så tag et kig på hele vores Cult Design Moda-kollektion her!

Det er nemt at sætte Cult Designs Modastole sammen med vores nutidige borde og iøjnefaldende pendellamper. Med dem kan du skabe et meget stilfuldt spiserum, som du virkelig vil elske.

Vær den første til at bedømme Cult Studio Moda Barstol med Armlæn CD1 - Grå 74cm. Skriv en anmeldelse ›
Top