Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder

Leverings Information

Fra vores fabrik dit palads

Vi tilbyder meget konkurrencedygtige fragtpriser til Danmark og Europa. Leveringsomkostninger vil blive beregnet, eftersom produkterne bliver føjet til kurven. Du kan se hvilke omkostninger, der er ved at klikke på forsendelses-estimatoren på ethvert tidspunkt i løbet af indkøbsprocessen for at se omkostninger for varerne i kurven.

           
 LeveringstidSmå tingStore ting
Standard levering4 - 5 Dage*  
ForudbestillingHenfør til forudbestilling datoFra 80 DKKFra 115 DKK
Ordre af Større mængder 20+Tillad 10 ArbejdsdageAfhænger af bestilling
* Lejlighedsvis levering kan tage længere tid end angivet ovenfor

Ordre leveres indenfor 4 - 5 dage

Hos Cult Furniture gør vi vores bedste for at gøre vores kunder glade. Vi vil gøre vores bedste for at levere dine produkter i Storbritannien næste dag, men vi kan ikke garantere en levering næste dag, og vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser fra vores fragtselskab. I de fleste tilfælde modtages produkter den næste dag, hvis det bestilles før 13:00, men lejlighedsvis kan det tage op til 10 dage. Kontakt os venligst kun, hvis du ikke har modtaget dine produkter efter dette tidspunkt.

Større Ordre

Overdimensionerede pakker afsendes gennem en 48 timers fragtservice. Store bestillinger kan sendes med en palle i stedet for et fragtselskab afhængigt af mængden af bestilte produkter.

Se dette korte videoklip fra vores DPD First Class leveringsservice for mere information om vores fragtselskab.

Forudbestilling

For at sikre, at du kan få det meste ud af din shopping-oplevelse hos os, er nogle varer tilgængelige for forudbestilling, hvilket betyder, at vi forventer en leverance af et bestemt produkt, og vi giver dig en chance for at købe og reservere dine foretrukne produkter, før vi har det på lager. Vi tilbyder anslåede forsendelsesdatoer, men datoerne er ikke garanteret, og kan være underlagt forsinkelser. Vær opmærksom på dette, hvis du har en deadline.

Leverings Process

Når du afgiver en bestilling hos os, vil du straks modtage en bekræftelses-mail for at fortælle dig, at vi har din bestilling i vores system. Du vil ikke få sendt leveringsdetaljerne, før din bestilling er blevet ekspederet.

Vi bestræber os på at have alle bestillinger, der er afgivet før 13:00, sendt inden for 72 timer. Når bestillingen er afsendt vil du få sendt en e-mail med sporingsnummer for din forsendelse. De fleste af vores leverancer vil blive foretaget af DPD. Du vil modtage en bekræftelse med et forventet tidspunkt for levering fra fragtselskabet. Husk at angive dit mobilnummer, når du bestiller online, så DPD kan sende dig en bekræftelse over SMS. Vi bruger andre fragtselskaber afhængig af størrelsen af din bestilling.

LEVERING TIL RESTEN AF EUROPA

Små varer fra 80 DKK | Store varer fra 115 DKK

Vi fragter dagligt til landene nedenunder via vores Europæiske fragtmænd DPD & UPS

EU Zone 1 (4-7 dage)
Belgien, Tyskland, Italien, Spanien, Frankrig, Danmark, Holland, Luxembourg, Republikken Irland

EU Zone 2 (5-8 dage)
Portugal, Sverige, Polen, Østrig, Finland

EU Zone 3 (7-10 dage)
Norge, Cypern, Tyrkiet, Grækenland

Top