Moderne & Classic Design Møbler
Nye designs tilføjet hver uge
5 stjernede anmeldelser
handel kunder

Cult Living Barstole

Ændre udvalg
Filtre
Se 49 produkter ›
  • Vælg Pris
      -
  • Vælg Udgivelsesdato
49 Elementer
  • Nu 730,00 DKK Var 1360,00 DKK | Spar 630,00 DKK

Taburetter kan være nogle af de mest praktiske (og mest undervurderede) elementer i dit hjem, så tilføj en stilfuld taburet eller to - eller et helt sæt - fra Cult Living.

Moderne, industrielt, skandinavisk eller minimalistisk - vi har uden tvivl et design, der passer til din smag. Du kan finde
drejetaburetter, som vores Hamilton og Brooklyn, der ser ud som om, de kommer direkte fra et lager i centrum af New York og derfor er perfekte til at skabe et funktionelt look i morgenmadsbaren eller ved spisebordet.

I den mere nordiske retning har vi vores Bella-taburetter, som vi ikke kan få nok af. De kan stables og er tilgængelige i en lang række pastelfarver, så der er med sikkerhed en variant, der passer til din eksisterende farvesammensætning - foretrækker du mere et statementdesign, så prøv vores hairpin-taburetter med deres flotte, farvede ben.

Og med mid-century-design, der aldrig har været mere i fokus, kan du låne lidt fra looket med vores Norse- og Brixton-taburetter - de er begge utrolig nemme at tilpasse i indretningen og er lavet af enkelt træ og metal, der ikke bliver umoderne.

Top